Mi Via Advisory Committee (MVAC)

October 29, 2020 12:30 pm to 3:30pm

Meeting Location: Zoom Call

Agenda

- 1. Welcome and Roll Call 12:30 pm- 12:45 pm (15 minutes)
- 2. Review agenda & Announcements (15 minutes) 12:45 pm 1:00pm
 - a. Add/remove items
 - b. Public Comment sign up
 - c. Review of Ground Rules

3. DDSD / HSD 1:00 pm- 2:00 pm

- 1. MVAC recommendation discussion
- 2. QMB survey tools
- 3. DDSD Participant Monitoring
- 4. Covid Q & A
- 5. Training Update
- 6. Waiver renewal CMS feedback HSD
- 4. Update from the MVAC Chair 2:00 pm -2:30 pm (30 minutes)
- 5. Break 2:30 pm 2:45 pm (15 minutes)
- 6. Update from the recent ACQ: 2:45 pm 3:00 pm (15 minutes)
- 7. Public Comment: 3:00 pm 3:10 pm (10 minutes)
- 8. Wrap up of meeting : Discussion of Up coming Agenda items, guest, etc. Schedule next MVAC meeting (3:10 pm- 3:30pm)
- 9. Close: Meeting Adjourned

MVAC Members please try to attend all Mi Via Advisory Committee Meetings. It is very important that we fulfill our commitment.