Mi Via Advisory Committee (MVAC)

July 28th, 2022 12:30 pm to 3:30pm

Meeting Location: *Microsoft Teams

<u>Agenda</u>

1. Welcome / Roll Call and Introductions: 12:30 pm- 12:35 pm (5 minutes)

2. Review agenda & Announcements: 12:35 pm – 12:40 pm (5 minutes)

- Add/remove items from Agenda
- Review/ Approve April 2022 MVAC Mtg. Notes (Please submit corrections)
- > Public Comment sign up
- Review of Ground Rules

3. Nominations Committee: 12:40 pm to 1:00 pm (20 minutes)

- > Discussion of Term dates for current MVAC members.
- Review / Announce New MVAC members.
- > Discuss next round of Nominations/ How many seats are open.
- MVAC Officers discussion
- 4. Presentation to Mi Via Advisory Committee: 1:00pm to 1:30pm (30 minutes)
 - > Jason Cornwell- DDSD Division Director

5. Presentation from ACQ Executive Committee: 1:30pm - 2:30pm (1 hour)

- > MVAC Membership discussion / How can the ACQ help?
- Discuss strategies to help gain and retain MVAC membership
- Discuss the options of Providers serving as MVAC members

6. DDSD / HSD 2:30 pm- 3:00 pm (30 minutes)

A. DDSD Updates:

- Mi Via Service Standards Update
- Mi Via Training requirements
- Mi Via Monthly Contact Form

B. HSD Updates:

- EVV Update for Phase Two
- Money Network Cards

- 7. Update from the MVAC Chair 3:00 pm 3:10 pm (10 minutes)
- 8. Update from the recent ACQ: 3:10 pm 3:15 pm (5 minutes)
- 9. Public Comment: 3:15 pm 3:25 pm (10 minutes)
- 10. Wrap Up: Discussion of Upcoming Agenda items, guest, etc. Schedule next MVAC meeting (3:25 pm- 3:30pm)
- 11. Close: Meeting Adjourned 3:30pm

MVAC Members please try to attend all Mi Via Advisory Committee Meetings. It is very important that we fulfill our commitment.

* Next MVAC will be October 27, 2022 *