## Mi Via Advisory Committee (MVAC)

January 25,2018 12:00pm to 4:00pm

## **Meeting Location:**

Department of Human Services 2025 South Pacheco Santa Fe, NM 87505

Conference call #: 1-515-739-1034; pass code 742089#

## <u>Agenda</u>

- 1. Welcome and Roll Call (5 minutes) 12pm- 12:05pm
- 2. Review agenda & Announcements (10 minutes) 12:05pm 12:15pm
  - a. Add/remove items
  - b. Public Comment sign up
  - c. Review of Ground Rules
- 3. Review/Approve minutes for October 26, 2017& Action Items Follow-up (10 minutes) 12:15pm -12:25pm, Update on presentation to DDPC
- 4. MVAC Membership- (10minutes): Upcoming nominations and reminder about terms ending Nomination of Officers at January MVAC meeting. New Committee members announced at the January meeting. Those who are not members of the Committee will need to leave the room during the nominations. Call for member nomination to go out in February and March. Selection of nomination committee for February, March nomination. Nomination of new Committee member will be done at the April meeting.
- 5. Purchasing Issues (5 minutes) 12:35pm -12:40pm
- 6. Prioritizing agenda items for next year (15min) 12:40 pm -12:55pm
- 7. Update from recent ACQ (15 minutes) 12:55pm -1:10pm
- 8. Break (10 minutes) 1:10pm -1:20pm
- 9. Potential EOR inquiries (Concerns with liability, Community resources to access for the EOR) (15 minutes) 1:20pm -1:35pm
- 10. Discussion of a MVAC Retreat, Priorities and Direction (Standing Agenda Item) (25 minutes) 1:35pm -2:00pm EOR inquires, Participants accessing the system, Vendors assuming the role of the EOR, Future of Mi Via past and present needs.

- 11. Participant Issues/Experiences (Standing Agenda Item 20 minutes): 2:00pm -2:20pm
- 12. Break (5 minutes) 2:20 pm -2:25pm
- 13. Fiscal Management Agency Update (Conduent) (20 Minutes) 2:25pm -2:45 pm
- 14. Third Party Assessor Update (Qualis) (20 Minutes) 2:45 pm -3:05 pm
- 15. HSD/DOH Update (Kresta Opperman, DOH update and DOH Know Your Rights update) (30 minutes) 3:05 pm 3:35 pm HSD Introduction of the 21<sup>st</sup> Century Cures Act and requirement of the Electronic Visit Verification (EVV)
- 16. Continuance of HSD introduction of the 21<sup>st</sup> Century Cures Act and requirement of the Electronic Visit Verification (EVV) (10 minutes) 3:35 pm -3:45 pm
- 17. Wrap Up of meeting (discussion of meeting time, longer agenda, agenda items for next meeting etc..) Public Comment (10 minutes) 3:45pm -3:55pm
- 18. Close (5 minutes) 3:55pm-4:00pm
  - a. Next Meeting is scheduled on April 26, 2018 Department of Health 5301 Central NE, 2<sup>nd</sup> floor conference room Albuquerque, NM 87108