Mi Via Advisory Committee (MVAC)

July 25, 2019 12:00pm to 4:00pm

Meeting Location:

Tony Anaya Building Room: Rio Grande 2550 Cerrillos Rd, Santa Fe, NM 87505

Conference call #: 1-605-313-5107; pass code 742089#

Agenda

- 1. Welcome and Roll Call 12:00 pm- 12:10 pm (10 minutes)
- 2. Review agenda & Announcements (20 minutes) 12:10 pm 12:30pm
 - a. Add/remove items
 - b. Public Comment sign up
 - c. Review of Ground Rules
- 3. Review/Approve Meeting Notes from Jan 2019 / April 2019 (unofficial) Action Items Follow-up (15 minutes) 12:30 pm -12:45 pm
- 4. Voting on MVAC nominations 12:45 pm 1:15 pm (30 minutes)
 There are (5) Five open seats
- 5. Update from the MVAC Chair 1:15pm -1:45pm (30 minutes)
 - a. Disability Summit
 - b. Rate Study Committee
 - c. By Laws task force
 - d. Steering Committee update
 - e. Address letter from ADDCAP on the Mi Via Waiver Renewal .
- 6. Break (15 minutes) 1:45 pm -2:00 pm
- 7. Update from the recent ACQ: 2:00 pm 2:10pm (10 minutes)
- 8. TPA/ FMA Policy- Directive 2:10 pm 2:20 pm (10 minutes)
- 9. Fiscal Management Agency Update (Conduent) 2:20 pm -2:40 pm (20 minutes)
- 10. Third Party Assessor Update (Qualis) 2:40 pm -3:00 pm (20 minutes)
- 11. Break: 2:50pm to 3:00pm (10 minutes) * If Needed*

- 12. HSD/DOH Update 3:00 pm-3:30 pm (30 minutes)
 - EVV Update
 - Community Supports Waiver update
 - Rate Study Update
- 13. Public Comment: 3:30pm –3:45pm (15 minutes)
- 14. Wrap up of meeting: Discussion of Up coming Agenda items, guest, etc. (3:45pm-4:00pm)
 - 15. Close: Meeting Adjourned 4:00pm

MVAC Members please try to attend all Mi Via Advisory Committee Meetings. It is very important that we fulfill our commitment.